Over de speciale maart en oktober editie

Het is een van de grootste worstelingen van deze tijd: Wat te doen met alle digitale filmpjes en foto’s?

Maar dat hoeft niet meer! Inmiddels zijn de deuren voor de maart editie gesloten. Maar de volgende 5 weekse oktober editie staat gepland van 3 oktober t/m 7 november. * Tickets voor deze editie zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 9 september '22.

In deze speciale oktober 2022 editie leer en motiveer ik je om in 5 modules zelf al je waardevolle film momenten te editen tot een jaarfilm. Zodat jij eind november in het bezit bent van je allereerste jaarfilm!

 

Ben jij een mama: 

- met een overvolle telefoon aan leuke filmpjes?
- die veel waarde hecht aan herinneringen en graag filmpjes en foto’s van vroeger terug kijkt?
- die het lastig vind om overzicht te houden?
- die wel iets met haar filmpjes wil doen, maar geen idee heeft waar te beginnen?
Dan kan ik je helpen!

 

Datum: We starten 3 oktober en eindigen 7 november

Hoe? Iedere week ontvang je van mij een persoonlijk bericht en krijg je toegang tot een speciale privé Facebook groep waarin ik iedere week een module behandel en waar je tussendoor vragen kan stellen.

 

Het 5 weekse programma ziet er als volgt uit:

Week 1 en 2: van 3 oktober tot 16 oktober ga je aan de slag met het ordenen en selecteren van je filmmateriaal en het installeren van het videobewerkingsprogramma op je computer.
Week 3 en 4: van 17 tot 30 oktober ga je aan de slag met het knippen en plakken van je eigen filmfragmenten. Kortom het editen van je eigen jaarfilm!
Week 5: van 31 oktober tot 7 november ga je aan de slag met het converteren van je jaarfilm en zorg je voor een goede back up van je foto- en filmmateriaal.

Let op! Het is dus wel belangrijk, dat je zelf ook iedere week tijd in je agenda blokt om aan de slag gaat met dit 5 weekse programma. Uiteraard bepaal je zelf hoeveel tijd je gaat besteden per week aan dit programma. Maar zo'n 2 avonden per week is wel handig. Zie deze speciale editie als een extra motivatie en vooral een ‘stok achter de deur’ om nu wel iets te gaan doen met al die leuke, mooie, grappige en bijzondere alledaagse filmpjes. Een waardevolle filmherinnering creëren, dat gun ik jou ook. 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na het volgen van deze online cursus, kan jij:

  • Rust en overzicht creëren in je film en foto chaos en weet je hoe je een goede structuur kan aanbrengen.
  • Een goede keuze maken uit alle honderden filmpjes.
  • Een video editing programma op je computer installeren.
  • Al je video’s toevoegen aan het edit programma.
  • Video’s knippen en plakken. Maar ook overgangen, titels en teksten toevoegen.
  • Muzieknummers toevoegen en weet je hoe je muziek moet in- en uitfaden.
  • Zelf een complete (jaar)film in een MP4 bestand maken voor je gezin.
  • Ook een 2e, 3e of 4e jaarfilm maken, want na het volgen van deze maart editie hou je onbeperkt toegang tot deze jaarfilm instructie
  • Filmavondjes inplannen! Om samen met je gezin of familie alle mooie herinneringen op televisie terug te kijken.
  • Deze filmherinnering op een usb of externe harde schijf meegeven wanneer je kind uit huis gaat.

Klinkt goed, toch?! Ik ga het je allemaal stap voor stap uitleggen in deze cursus.

 

 

''Ik heb bij Rianne de cursus ''Hoe maak ik een jaarfilm voor mijn kind'' online gevolgd. Alles wordt keurig en stap voor stap uitgelegd en het is zelfs voor leken (zoals ik) goed te volgen. Ik ben zo blij, dat ik nu een mooie jaarfilm heb gemaakt van mijn dochter. Want het smaakt naar meer en nu kan het gewoon! Ook kon ik Rianne altijd om tips vragen via Instagram en hier heb ik dan ook gretig gebruik van gemaakt! Ik kan de cursus iedereen aanbevelen! ''

 

'' Ik ben je nu al dankbaar! Zonder jou was ik hier nooit aan begonnen! Nu bezig met structuur, dat gaat nog een flinke klus worden, maar te gek om dingen terug te zien. Het is heel fijn, duidelijk en overzichtelijk. Geeft een hoop rust. Ik gun andere moeders/ouders dit ook. Ik ben zo blij dat ik jou heb gevonden! Dat ik nu echt ben begonnen en geen verdere achterstand oploop. Actie... te leuk! 😍⁠''

 

Je leert echt de complete basis om een film te editen van A tot Z. Jij gaat ervoor zorgen dat al dat losse dagelijkse filmmateriaal nog eens kan worden terug gekeken in een waardevolle film herinnering. Meedoen kan, door een kaartje te kopen. 

Eerst benieuwd naar de inhoud? Neem dan via onderstaande knop alvast een kijkje in de cursus opbouw.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.