Laten we het eens hebben over jouw telefoon...

Je irritante telefoon, die blijft aangeven dat ie 'vol' zit.

Vol foto's en beelden van je opgroeiende gezin, de vakanties, behaalde zwemdiploma's, eerste dagen op school, Kerst bij opa en oma... Daar wil je natuurlijk iets mee. Maar 6000 films en foto's op je filmrol, hoe kom je daar in vredesnaam ooit doorheen? En wanneer?! Ze staan overal; filmpjes op je telefoon, usb, partners telefoon, harde schijf en in allerlei mapjes op je computer... er is geen doorheen komen aan.

 

 

Vertel, lieve moeder, hoe ga je dit aanvliegen?

Deze filmherinneringen zijn je zoveel waard. Haar eerste stapjes, de gekke dansjes, de eerste keer voetballen of dat filmpje... dat jullie met zijn allen de zee in renden in Spanje. Zoveel waardevolle momenten. Je weet alleen niet waar je moet beginnen... Dus het gebeurt niet. Je stelt het uit. Voor wanneer je ooit tijd en energie (over) hebt. Het kan veel makkelijker. Het kan zelfs morgen. En ik ga je helpen! Met mijn online programma ''Zo maak je een jaarfilm voor je kind''

 


 

Jij kan dit ook. Easy peasy. Net als Dianne ga jij jouw verhaal vertellen. In 5 modules weet jij hoe je:

 • Jouw filmmateriaal simpel en overzichtelijk op je telefoon en computer ordent.
 • Uit 20 vakantiefilmpjes de 3 allerleukste kiest (zonder dat het pijn doet).
 • Een easy to work with videobewerkingsprogramma op je computer installeert. Geen online edit programma, maar eentje waar je direct en altijd bij kan.
 • Filmpjes knipt en plakt, titels, teksten en muziek aan je film toevoegt.
 • Al je losse filmmateriaal tot een tranentrekkende, onvergetelijke jaarfilm omzet.

Daarnaast vertel ik je hoe je een goede back up van al je foto- en filmmateriaal maakt. Zo raak je nooit meer iets kwijt!

 

 

'' De cursus blijft onbeperkt beschikbaar voor je,

dus na het editen van je 1e jaarfilm kan je ook in alle rust aan de slag

met een  2e, 3e of 4e jaarfilm.''

 

Na het volgen van de online cursus:

 • Heb jij jezelf een nieuwe skill aangeleerd, die van video editor!
 • Ben je trotse eigenaar van een prachtige jaarfilm van het hele gezin.
 • Krijg je rust en overzicht in je film-en foto chaos, want je weet hoe je een goede structuur aanbrengt op je computer.
 • Weet jij hoe je knopen doorhakt en sneller kiest uit honderden filmpjes per jaar.
 • Kan je je filmavond in gaan plannen 😉 Om samen met je gezin en opa en oma alle mooie herinneringen op televisie terug te kijken.
 • Maak je met gemak een volgende jaarfilm, want je toegang tot de jaarfilm cursus blijft onbeperkt.
 • Sla je de jaarfilm op usb op, zodat je deze later kan meegeven aan je kind als herinnering aan thuis.

 

 

Film en familie, twee dingen die me aan het hart liggen.

De kleine & grote momenten in het leven koesteren door ze vast te leggen op film.

Herinneringen ophalen. Daar word ik intens gelukkig van. Film triggert me al van jongs af aan. De eerste 10 jaar van mijn leven heb ik in het buitenland gewoond en alle filmpjes, die mijn ouders toen maakten vormen nu mijn herinneringen uit die tijd. Ontzettend waardevol en kostbaar.

Nu werk ik al een aantal jaren als familie & trouwvideograaf en edit ik met veel liefde jaarfilms voor gezinnen. Films die waardevol zijn, omdat ze vol staan met herinneringen. Films waar het hele gezin van kan genieten. Films die je kan gebruiken om een filmavond in te plannen. Films die je meegeeft aan je kind, wanneer je kind later uit huis gaat.

Hoe bijzonder is het, dat je later als volwassene filmbeelden krijgt van hoe je jeugd was, hoe je stem klonk en wat je deed? Waar je interesses lagen? Maak ook zo'n filmherinnering voor je kind met hulp van deze cursus.

 

 

 


 

 

De meest gestelde vragen

Yes, een goed werkende laptop is een must. Videobewerkings programma's zijn zwaardere programma's.

Je laptop/ computer moet in ieder geval de volgende specificaties hebben: een zeer krachtige processor hebben: bij voorkeur minimaal een Intel Core i7. En voldoende werkgeheugen: bij voorkeur minimaal 8 GB, minimaal een Full HD beeldscherm van 1920 x 1080. Ook een krachtige en snelle videokaart en een groot genoeg beeldscherm van 15, 16 of 17 inch is gewenst.

Wanneer je laptop / computer aan bovenstaande wensen voldoet, is deze geschikt voor videobewerking! Heb je echt totaal geen idee of jouw computer geschikt is voor videobewerking? Tip: voer dan de naam van je computer in op Google in combinatie met videobewerking en lees of deze geschikt is.

Ja, deze online cursus zal onbeperkt beschikbaar blijven voor je, zodat je op een later moment ook de cursus er weer bij kan pakken voor een 2e, 3e of 4e jaarfilm.

In principe is de jaarfilm cursus zo opgebouwd, dat je helemaal zelfstandig aan de slag kan gaan met het editen van je eigen jaarfilm. Maar mocht je vast komen te lopen of ergens echt niet uit komen, dan mag je altijd even contact met me opnemen via een info@aboutmemories.nl of een berichtje sturen op Instagram/Facebook.

Jij en ik hebben ze allebei, herinneringen. Die wil je koesteren, herbeleven.

You know what to do. Klik op onderstaande button en je kan direct aan de slag!

9

Zo maak ik een jaarfilm voor mijn kind

Na de cursus ‘Hoe maak ik een jaarfilm voor mijn kind’, weet jij hoe je een eigen film edit en het beste een structuur kan aanbrengen in je films en foto’s. De cursus bestaat uit 5 modules en in iedere module zit weereen les, die je kan volgen.⁠ In de cursus ik leg stap voor…

125,00 incl. btw

Koop deze cursus about Zo maak ik een jaarfilm voor mijn kind